Yu Zhenhui-team naar Xihui County Inspection and Guidance Ban Arrests

Yu Zhenhui-team naar Xihui County Inspection and Guidance Ban Arrests

Volgens Xihui County People’s Governieuws Network News op 24 september, was de plaatsvervangend minister van Agricultural Rural Area in het Kang Aardbevingsfrequentie-inspectiesteam tot Xihui County Turogic Town, en inspecteerde de ontwikkeling van de anti-arrestatie van het bekken van Chi Shuihe van het Chi Shuihe-rivierbekken, voor de volgende fase het verbod op de arrestatie die specifieke vereisten voorstelt.

Adjunct-generaal-generaal van de provinciale overheid, Yiazhu, plaatsvervangend directeur van de provinciale landbouwplaats, plaatsvervangend burgemeester Jiang Lingchun, plaatsvervangend secretaris van het Comité van de provincie, Chen Wei, County Magistrate, Liu Weiqing, enz., City, County Related leiders begeleiden.

In het Turkishi-stadje, Quffeng dorp, wordt Yu Chihe River Bassin gerapporteerd om te rapporteren, en met de geretourneerde vissers Qian Hongjiang, Chen Kehua, Zhao Liquan, in detail en begrijp de compensatie en plaatsing van vissers. Na het luisteren naar de effectiviteit van de implementatie van Kangzhao van Xishui County implementeerde het verbod op arrestatie en het terugbetalen van werk, wees hij erop dat de afgelopen jaren het Comité van Xishui County Party en de provinciale regering groot belang hecht aan de Chi Shuihe-ecologische omgeving Beschermingswerkzaamheden, en blijft het rood water verhogen. De ecologische omgeving van de rivier heeft de overgedragen productie en het teruggebracht, versterkende hervestiging en bescherming, en geleidelijk het realiseren van "rivierverandering, bergdraaiende groen, vissen verhoogd, mensen die toenamen". Yu Kang Earthquight benadrukte, in het werk, XIHUI moet het verbod van arrestatie als wereldwijde werk, politieke taken om te arresteren, de implementatie van lokale ondersteunende fondsen te vergoeden en alle overdracht om de betaalfondsen te betuigen en effectief de behoefte te betalen.

Om inspecties en beoordelingsbeoordelingen te versterken, worden kwaliteit en kwantiteit ge?mplementeerd op de implementatie van de anti-arrestatietaak van het bekken van Chi Shuihe op tijd.

Om publiciteit en begeleiding te versterken, doet u een goed werk in beleidsinterpretatie, en in diepte moeten we goed werk doen in het denken van vissers, en focussen op het bouwen van een goede sfeer van grassroots begrip, massa-ondersteuning en sociale erkenning. Na de inspectie keerde Chen Hao de overdracht van de transactie- en werkgelegenheidswerk van de vissers terug. Het kan in de terugbetaling van vissers Chen Kehua rundvee fokbasis. Breng een geavanceerde typisch vast. (Editor: Lin Yan, Chen Kangqing).