[Bevordering van de constructiehervorming van het team van de industrie Werknemers] Competitie gericht op technische puzzels en experts

[Bevordering van de constructiehervorming van het team van de industrie Werknemers] Competitie gericht op technische puzzels en experts

Sinds dit jaar heeft Xinjiang Uygur Autonomous Region Federation profiteren van de ‘Industrial Workers’ teamhervorming ‘als een kans, gecombineerd met de daadwerkelijke situatie van Xinjiang, zich aan de hervorming van de industriearbeiders, en het verbeteren van de technische vaardigheden van industriearbeiders en Organiseer de meerderheid van de industriearbeiders om de ontwikkeling van hoge kwaliteit te bevorderen. Gewoon achtereenvolgens. "Om een ??goede arbeiders- en vaardigheidsconcurrentie uit te voeren, is het noodzakelijk om technische innovatie te combineren, met name de ‘kaarthals’, als de kerninhoud, begeleidende medewerkers om deel te nemen aan Enterprise-technologie-innovatie, om innovatiemogelijkheden voor werknemers te verhogen en innovatie te bouwen Resultaten om de vestiging en vestiging en vestigingsplatform op te bouwen. "Autonome regio De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de vakbond, vertelde verslaggevers dat dit jaar de zelfregeringsfederatie van vakbonden rond de" Massa, leiderschap, creativiteit "en focus op het bouwen van een hoogwaardig team van de industrie.

In termen van massale ontwikkeling heeft de autonome regio-federatie van vakbonden geachte technologische innovatie, inventieve creatie, rationalisatie-suggesties en "kleine uitvindingen, kleine creatie, kleine innovatie, klein ontwerp, kleine suggesties" en selectie van 30.000 "vijf". De Kleine "Evenement Uitstekende innovatieresultaten, geselecteerd uit de" vijf kleine "activiteiten Exquisite-innovatieresultaten, en tonen beurzen in werknemersinnovatieactiviteiten. In termen van toonaangevende seks bouwen we een werkplatform voor de bevordering van arbeidsmodel, arbeidsgeest, ambachtslieden en bouwen 1000 uitstekende prestaties, waaronder 1.000 uitstekende prestaties, vermeld in de uitstekende innovatie van de autonome federatie van vakbonden, en Bouw innovatie bereikt transformatieplatform.

In creativiteit moedigt de autonome regio-federatie van vakbonden technologie en vaardigheden en grootschalige ambachtslieden en andere technologische creatieactiviteiten aan, de belangrijkste behoeften van hoogwaardige ontwikkeling in de autonome regio, en de frontiertechnologie van de "kaart", de Industrie, de "kaarthals" van de autonome regio. Kerntechnologie, belangrijke componenten, belangrijke materialen en processen, enz., Voer de innovatieactiviteiten krachtig uit.

100 uitstekende innovatieprojecten worden het hele jaar door geselecteerd. Sinds dit jaar concentreert de autonome regio Federatie van vakbonden zich op de nationale en autonome regio’s "14e vijf jaar" grote ontwikkelingsstrategie, met name de vijf belangrijkste industrie?n, steenkoolchemicali?n, elektriciteit, textiel en kleding, toerisme, enz. Van de Autonome regio, en organiseer "succes" "14" 10 + n "arbeids- en vaardigheidsconcurrentie in het bovenste thema en stel speciale arbeids- en vaardigheidsconcurrentieprijsfondsen in, stimulans om de meerderheid van de werknemers in het hele district te leiden om een ??baan te bouwen Industrie, actief deelnemen aan het belangrijkste slagveld van Xinjiang hoogwaardige ontwikkeling. Om de constructie van het kerngebied van de zijden weg te bevorderen die sterke kracht injecteert.

Met de bijeenroeping van de top tien industri?le competities in Xinjiang, de top tien industri?le wedstrijden in Xinjiang, die bereid zijn om zich bij het feest deel te nemen. Op dit moment zijn allerlei arbeids- en vaardighedencompetities in het hele district 370 uitgevoerd, met betrekking tot 3.276 eenheden, en meer dan 10.000 mensen deelnemen aan de concurrentie. Tegelijkertijd is de nadruk op de bevordering van de autonome regio Federatie van vakbonden en de autonome regio-associatie ook officieel gelanceerd.