Zhongguancun maakt nieuwe technologie Nieuw product startplatform

Zhongguancun maakt nieuwe technologie Nieuw product startplatform

Men kan vreemden, brand- en vuilnisrand AI-integratie identificeren, kunnen intelligente services bieden op basis van AI-identificatiemodel voor parken, gebouwen, scholen, gemeenschappen, fabrieken. "Er is geen behoefte aan een gespecialiseerd netwerk, aangepast aan meer dan 99% van de IP-camera op de markt, de kernel is geconfigureerd in het zelfontwikkelde AI-model. Het intelligente niveau is hoog, de nauwkeurigheid is meer dan 95%, Met automatiseringsverwerkingsvermogen, het bereiken van de reactie op het tweede niveau. "YAX-technologie (Inleiding tot de productmanager van China) Co., Ltd. Bovendien, de Grunnery, Chuzen Smart Robot, Zhejiang Extreme Bridge, Beijing-generatoren, enz. Ook uitgebracht AI Intelligent Trail-systeem, 5G Intelligent Security Inspection Robot, Systemic Broadcast Command Drone, Real Machine Nieuwe producten zoals Jeugd Wing Bat Mini Robots.

AI-technologie-gebaseerde windturbine automatische detectie-evaluatiesysteem Skyai, voor 3D-printen AI Printing Pre-Printed Evaluation Tool … een batch van internationale grensprojecten van buitenlandse bedrijven zoals de Verenigde Staten, Itali?, Canada, Rusland, Isra?l, enz. . Volgens rapporten is deze activiteit de eerste activiteit van de 2021 Zhongguancun Forum-reeks technische handelsactiviteiten. Sinds de opening van de 2020 ZhongguanCun Forum-technische handelssector, zijn 19 technische transactie speciale activiteiten georganiseerd en zijn er meer dan 7.000 uitstekende technische Resultaten in de online-regel. Meer dan 600 technische behoeften, trok meer dan 300 bekende technische overdrachtsinstanties en service-instellingen in binnen- en buitenland, hebben in totaal meer dan 1.000 buitenlandse gasten uit meer dan 30 landen die deelnemen aan de wegshow, Onderhandelen over docking, samenwerking ondertekening, display-promotie, enz. Het heeft bijgedragen aan een groep technische transacties met hoge waarde. Chen Wenqi, secundaire uitbreiding van de Commissie Beijing Science and Technology Commission, Zhongguancun Science Park Management Committee, zei dat Zhongguancun-demonstratiezone verder een eerste-regelige proefeffect zal spelen, wetenschappelijke en technologische prestaties optimaliseren om de ecologische omgeving te vertalen en actief de internationale omgeving te vertalen en de internationale omgeving actief te transformeren Wetenschappelijke en technologische prestaties, technische transacties, een platform, bevorderen meer hoge niveaus van wetenschappelijke en technologische prestaties die transformeren in Peking.

Streef ernaar om een ??technische transactiesector te cre?ren in een representatief land, een promotie-uitwisselingspartnerschapsplatform met internationale invloed, uitwisselingsonderhandelingen en publiciteitshow, voor de integratie van internationale technologie-innovatiecentra en bijdragen aan het International Science and Technology Innovation Center. Dit evenement werd gehost door Zhongguancun Forum Organizing Committee Office, Zhongguancun Broadband Wireless Network Application Industry Association, International Technology Transfer Cooperation Network (ITTN), Zhongguancun Tianhe Science and Technology Presformations Transformation and Promotion Center, Zhongguan Village Science and Technology Entrepreneur Association Gezamenlijk gehost.

(Editor: Dong Zhaorui, Gao Xing).