"Finance Eleid", uw "Old Age Angst", Rapporteer Rapporteer Reactie

"Finance Eleid", uw "Old Age Angst", Rapporteer Rapporteer Reactie

Gegevens tonen aan dat in de 65-jarige populatie van mijn land de 65-jarige bevolking van mijn land 200 miljoen heeft overschreden, de boekhouding voor de totale bevolking% heeft bereikt, en deze verhouding is nog steeds uitgebreid.

Het kan worden gezegd dat de stap in het "LONGEVITAY-tijdperk", en het verstuivingsprobleem dat komt, is aanstaande. Er wordt gezegd dat "de mooiste zonsondergang rood voor ieders urgentie, dit jaar het werkverslag van dit jaar vermeldde dat de nationale algemene economie van de basispensioenverzekering van de ondernemingsmedewerker het basispensioen van gepensioneerden en stedelijke en landelijke bewoners verbetert, en zorgt voor het bedrag van de pers om de ontwikkeling van de derde pijler-scheepsverzekering te standaardiseren.

Het verslag suggereerde ook dat de levering van stedelijke en landelijke pensioendiensten, sociale krachten ondersteunt om dagopvang, buffethulp, revalidatie verpleging te bieden en de ontwikkeling van landelijke wederzijdse pensioendiensten aan te moedigen.

Om aan de behoeften van ouderen te voldoen, wordt vermeld dat "het 14e vijfjarenplan" in februari dit jaar vrijkomen, het is noodzakelijk om de reikwijdte van de vergoeding van het drugsvergoeding van de chronische ziekten van ouderen uit te breiden, aanmoedigen Ziekte. Vroege screening van ziekten zoals Parkinson; ondersteuning voor oudere universiteiten, het aanmoedigen van de ontwikkeling van producten van ouderdomspecial toerisme, laat iedereen het leven van iedereen welvarend is. "Het werkrapport van dit jaar sprak over het werk van pensioen, het zou ons vertrouwen moeten vergroten." Nationaal People’s Congress Permanent Comité, president van de Chinese Social Security Society, hoogleraar Renmin University of China Er wordt gezegd dat het verslag voorstelt Om sociale krachten te ondersteunen om diensten te verlenen, zoals kinderopvang, is helping, rehabilitatie verpleging, om het thuispensioen van de oude mensen te ondersteunen.

En omdat veel oudere mensen er niet in de buurt zijn, moeten ze gedurende de dag ervoor zorgen, dus ze zouden moeten zijn als een kleuterschool, zoals drukte en een oud maken. Ik geloof dat er in de toekomst een groot aantal sociale pensioeninstellingen is om relevante diensten te leveren. "Over het algemeen biedt overheidswerkrapport ons een prospect om onze zorgen op te lossen.

"Zheng Shengcheng zei.